• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Pippi Långstrump Spel - Sakletarspelet

  • 249 kr

Sakletarspelet Pippi LångstrumpI detta roliga familjespel med Pippi Långstrump gäller det att fylla din spelbräda med saker du behöver samla till ditt lilla Pip

Artikelnummer: 868

Sakletarspelet Pippi Långstrump

I detta roliga familjespel med Pippi Långstrump gäller det att fylla din spelbräda med saker du behöver samla till ditt lilla Pippi-hus. Samla allt från Pippis kläder, Pippis djur, saker från Pippis kök eller kanske några saker från Pippis trädgård. Rulla tärningen och tänk noga så att du går i rätt riktning där du kan samla saker till ditt hus. Ett roligt brädspel för hela familjen, där det är viktigt att få brädet ifyllt så snabbt som möjligt. Ett roligt och strategiskt spel för barn och vuxna. Detta är ett perfekt familjespel, som hjälper till att utveckla barnets förmåga att matcha objekt, träna deras koncentration, igenkänning, samt deras hand- och ögonkoordination. Barbo Toys produkter är designade med passion i Danmark och prioriterar hållbarhet och högkvalitativa material samt innovativa spelidéer som är avsedda att stödja och stimulera barnets fantasi och inlärningsutveckling.

Lämpligt för barn från 4 år och uppåt