• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

B.O.Z.Z Åkpåse Ergo Dun/Ull Black

  • 1 500 kr

Åkpåse Ergo är formsydd åkpåse med dragkedja på mitten samt dragkedjor på sidorna vilket gör att framdelen kan tas bort och underdelen kan användas som dyna i v

Artikelnummer: 542

Åkpåse Ergo är formsydd åkpåse med dragkedja på mitten samt dragkedjor på sidorna vilket gör att framdelen kan tas bort och underdelen kan användas som dyna i vagnen. Tryckknapparna på framsidan möjliggör att åkpåsen kan öppnas upp så att barnet får mer utrymme. Tryckknapparna kan också knäppas runt bygeln. Smarta öppningar i ryggen för 5-punktsele vilket gör att den passar alla vagnar. Vind och vattenavstötande yttermaterial håller barnet torrt och varmt. Band med dragsko vid huvudändan gör det ombonat för barnet när bandet dras åt.

Åkpåse Ergo passar alla vagnar och inte bara vagnar med Ergonomisk sitt/ligg del, när man fäller upp ryggstödet från liggande läge så kommer den formsydda delen väl till sin fördel. Den formsydda delen märks inte alls när åkpåsen är i plant läge. Åkpåse Ergo Dun/Ull är med ull i ryggdelen och med dun i ovandelen.


Material: Dun/Ull
Utsida: 100% Polyester

Tvättråd
Handtvätt i 30° grader. 
Följ instruktionerna på tvättetiketten.