• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Kidzroom Skötväska - Oslo Vision of Love

  • 799 kr

Gå ut med en bebis? Då behöver du ta med dig mycket. Som förälder klarar man sig inte utan en bra skötväska. Denna svarta skötväska från Kidzroom rymmer al

Artikelnummer: 820

Gå ut med en bebis? Då behöver du ta med dig mycket. Som förälder klarar man sig inte utan en bra skötväska. Denna svarta skötväska från Kidzroom rymmer alla blöjor, hydrofila dukar, extrakläder, flaskor, snacks och dummies du behöver för din bebis när du är på språng. Väskan har två rymliga framfickor för de saker du snabbt vill kunna ta tag i. Dessutom har det stora huvudfacket en dubbel dragkedja för enkel åtkomst. I huvudfacket hittar du även flera fickor med elastiska remmar där du enkelt kan sätta en mugg. På sidan av väskan finns två fickor för en dricksflaska till din lilla och glöm inte själv, du kan dra åt dessa fickor så att de sitter på plats. Skötväskan har en matchande skötunderlägg för att byta din bebis var som helst, när som helst. Skötväskan kan bäras i handtagen på toppen eller över axeln med den justerbara och avtagbara axelremmen. Skötväskan har även öglor för enkel upphängning på vagnen.

Mått (HxBxD i cm) 27,00 x 44,00 x 16,00
Material: 100% polyester
Specifikationer:
- Material: Canvas polyester
- 1 huvudfack med flera förvarings
- och blixtlåsfack, 2 framfickor med dragkedja
- Avtagbar och justerbar axelrem
– Lätt att hänga på vagnen
- Inklusive skötbädd
Fack: 5
Foder: Ja


Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.