• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Skip Hop - Stroller Organizer

  • 379 kr

Skip Hop Stroller Organizer är en praktisk förvaringsväska för barnvagnen. Med hjälp av väskan blir det enkelt att hålla ordning på de viktigaste prylarna. Flas

Artikelnummer: 821

Skip Hop Stroller Organizer är en praktisk förvaringsväska för barnvagnen. Med hjälp av väskan blir det enkelt att hålla ordning på de viktigaste prylarna. Flaskor och kaffekoppar hålls säkert på plats och hjälper dryckerna att hållas kalla eller varma. Organizern är försedd med justerbara kardborreband som enkelt sätts fast på barnvagnshandtaget. Levereras med en liten och avtagbar portmonä som kan kopplas loss från förvaringsväskan. Portmonän passar utmärkt att förvara småsaker i som plånbok och mobiltelefon. Passar de flesta barnvagnar.

Mått: 40×15 x 8 cm

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.