• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Kidzroom Skötväska - Venice Happy Dreams

  • 799 kr

Med denna skötväska från Kidzroom kan varje förälder stilfullt ta med sig sitt barn på vägen. Den svarta skötväskan från Happy Dreams-kollektionen är stilren oc

Artikelnummer: 819

Med denna skötväska från Kidzroom kan varje förälder stilfullt ta med sig sitt barn på vägen. Den svarta skötväskan från Happy Dreams-kollektionen är stilren och praktisk med ett rymligt huvudfack och olika fickor. Skötväskan är gjord av vattenavvisande PU-läder så du kan ta den med dig överallt. Den är lätt att bära i handtagen och kommer med en justerbar och avtagbar axelrem. Skötväskan är lätt att hänga på vagnen med hjälp av de medföljande öglorna. På framsidan av väskan hittar du en stor framficka för saker du enkelt vill kunna ta tag i. I det stora facket hittar du flera fickor med resårband där du enkelt kan sätta en mugg. På baksidan av väskan finns en stor ficka för extra förvaringsutrymme. Skötväskan kommer med en matchande skötbädd så att du kan byta bebis var som helst, när som helst. Skötväskan har öglor för enkel upphängning på vagnen.

Mått (HxBxD i cm) 30,00 x 48,00 x 16,00
Material: 100% Polyester
Fack: 2
Foder: Ja

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.