• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

MAM Napp - Original Nappar Silikon 2-Pack 0-6 Månader

  • 89 kr

MAM Original är en klassisk napp för bebisar i åldern 0-6 månader. Nappen har en acceptans på 94% hos barnen (marknadsundersökning 2010–2014, testat på 1236 beb


Artikelnummer: 898

MAM Original är en klassisk napp för bebisar i åldern 0-6 månader. Nappen har en acceptans på 94% hos barnen (marknadsundersökning 2010–2014, testat på 1236 bebisar) och är anpassad för barns känsliga hud tack vare stora lufthål och knottrig insida. Sugdelen är symmetrisk och nappens form är anatomiskt riktig för gommen och tändernas utveckling, vilket gör att den alltid hamnar rätt i mun. Sugdelen är gjord i silkeslen silikon som känns mjuk och välbekant, precis som mammas hud. Nappen kommer i praktisk förvaring- och steriliseringsbox som gör det enkelt att sterilisera nappen i mikron.
Testa alltid att dra i nappens sugdel och knopp med jämna mellanrum.

  • Klassisk napp för bebisar i åldern 0-6 månader
  • Skonsam mot huden tack vare stora lufthål och knottrig insida
  • Sugdel i silkeslen silikon som påminner om mammans hud

Sköld/Knopp: Polypropen (PP) Sugdel: Silikon.

Det kan variera med mönster och färg, hör av dig till butik för exakt information.
Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.