• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

BabyBjörn Pottstol

  • 419 kr

Varför ska jag välja en pottstol?Ibland blir stunderna på pottan långa – då är det skönt för ditt barn att ha en bekväm potta med mjuka former, högt ryggstöd oc


Artikelnummer: 312

Varför ska jag välja en pottstol?
Ibland blir stunderna på pottan långa – då är det skönt för ditt barn att ha en bekväm potta med mjuka former, högt ryggstöd och sköna armstöd. Undersidans list gör att pottstolen står stadigt på golvet, och pottstolens höjd gör det enkelt för ditt barn att sätta sig ner och ställa sig upp själv.

Är pottstolen enkel att rengöra?
Ja, pottstolen har en smidig innerpotta som du enkelt lyfter ur, tömmer och rengör med vatten eller en fuktig trasa. Pottstolen har också ett praktiskt stänkskydd.

När kan mitt barn börja använda pottstolen?
När ditt barn är redo för att börja potträna är individuellt, men ofta går det bra att sluta med blöja någon gång mellan 18 – 24 månader.

Är pottstolen säker för mitt barn?
Säkerhet är vår högsta prioritet – därför uppfyller alla badrumsprodukter från BabyBjörn gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen.

Är pottstolen tillverkad i Sverige?
Ja, våra pottstolar är designade och tillverkade i Sverige av slitstarka material med lång livslängd. På så sätt kan en pottstol ärvas och användas av många barn.

När kan man börja potträna?
När ditt barn är redo är såklart individuellt, men många barn brukar intressera sig för pottan runt 18-24 mån.