• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

BabyBjörn Barnpall

  • 279 kr

Varför är barnpallen ett bra val?För att pallens höga kvalitet och smarta, stilrena design gör att både du och ditt barn kan använda pallen ofta, och under mång


Artikelnummer: 315

Varför är barnpallen ett bra val?
För att pallens höga kvalitet och smarta, stilrena design gör att både du och ditt barn kan använda pallen ofta, och under många år. Barnpallen är enkel att flytta runt, vilket är roligt för barn som ”kan-själv”.

Har pallen halkskydd?
Självklart! Pallen står stadigt och har en halksäker gummimatta på ovansidan, så att även blöta, ivriga fötter står stadigt.

Är pallen tillverkad i Sverige?
Ja, våra pallar är designade och tillverkade i Sverige av slitstarka material med lång livslängd. På så sätt kan barnpallen ärvas och användas av många barn.

När kan mitt barn börja använda pallen?
Det är svårt att rekommendera en viss ålder eftersom alla barn utvecklas i olika takt, och för att pallen har många användningsområden. Men tänk på att alltid vara med ditt barn när hen börjar använda barnpallen.

Är pallen säker?
Säkerhet är vår högsta prioritet – därför uppfyller alla badrumsprodukter från BabyBjörn gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen.