• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Elodie Details - Silikonskål med Sked

  • 229 kr

Denna vackra och hållbara skål för barn är tillverkad av livsmedelsgodkänt silikon som är 100% fritt från BPA och perfekt för små förstagångsätare. Du kan värma


Artikelnummer: 679

Denna vackra och hållbara skål för barn är tillverkad av livsmedelsgodkänt silikon som är 100% fritt från BPA och perfekt för små förstagångsätare. Du kan värma mat i micron direkt i skålen och materialet är extremt slagtåligt. Det spelar ingen roll hur många gånger skålen bankas, tappas eller till och med kastas i marken, den kommer aldrig att spricka, krossas eller bli kantstött. Den tillhörande träskeden är mjukt rundad för att ge små händer bra grepp, och den speciella formen på skålens sidor hjälper ditt barn att äta själv genom att skopa upp maten. En smart suganordning på skålens undersida fäster fast den vid alla släta ytor och håller den stadigt på plats under måltiden. Tål uppvärmning i micro samt diskmaskinstvätt. 

Smart vakuumring
Sugringen under skålen används för att fästa fast den med vakuum på släta bordsytor, vilket gör att den står kvar och mindre mat hamnar på golvet. 

Fri från skadliga ämnen
Skålen är tillverkad till 100% av livsmedelsgodkänt silikon.

Perfekt storlek
Skålen är 9 cm hög och har en diameter på 12 cm. Skeden är 14,5 cm lång. 

Lätt att använda och hålla ren
Skålen kan både värmas i micron och diskas i maskin. Skeden bör endast handdiskas.