• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Rätt Start Pippi på cirkus Haklapp 2-pack

  • 179 kr

Två praktiska haklappar som skyddar kläder från smuts och spill, fästs enkelt med ett kardborreband i nacken. Fickan fram samlar upp den mat som kanske annars s

Artikelnummer: 969

Två praktiska haklappar som skyddar kläder från smuts och spill, fästs enkelt med ett kardborreband i nacken. Fickan fram samlar upp den mat som kanske annars skulle hamna på golvet. Torka av haklappen med en trasa eller skölj under rinnande vatten efter varje användning. Materialet är snabb-torkande och efter bara en kort stunds häng-tork är den på nytt redo att användas. Kan även maskintvättas vid tuffare fläckar.
Materialet är certifierad enligt Öko-Tex Klass 1 Baby vilket ställer höga kemiska krav på innehåll och försäkrar att produkten inte innehåller några skadliga ämnen.
Astrid Lindgren är en oerhört älskad svensk författare. Hennes barnböcker har sålt i 165 miljoner exemplar och de har översatts till 107 språk!

Skötselråd: Tvättmaskin, 30 grader
Material: Öko-Tex Certifierad Polyester 
Mått: 38.5 x 27.5
Ålder: +6 månader


Kontakta butik för aktuellt lagersaldo