• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Neno - Flaskvärmare

  • 849 kr

NENO Sterilisator VITA Flaskvärmare - multifunktionell sterilisator i modern designNENO Sterilizer VITA Bottle Warmer är en flasksterilisator för nappflaskor, b

Artikelnummer: 872

NENO Sterilisator VITA Flaskvärmare - multifunktionell sterilisator i modern design

NENO Sterilizer VITA Bottle Warmer är en flasksterilisator för nappflaskor, bitringar och nappar. Neno Vita är utrustad med en steriliseringsfunktion som gör det möjligt att hålla flaskor, nappar etc. hygieniska och sterila. Använd den medföljande flasksilen för att säkert ta bort föremålen. Enheten värmer vattnet till 100 grader och steriliserar flaskorna på bara 10 minuter, vilket gör dem klara att användas.

Flasksterilisatorn har även en mjölkuppvärmningsfunktion som gör det möjligt att värma mjölk snabbt och smidigt. Allt du behöver göra är att välja rätt temperatur i inställningarna och värma mjölken. Dessutom har enheten en avfrostningsfunktion som gör att mat kan tinas upp och värmas till önskad temperatur så att de är redo att serveras. Den kan tina upp allt från färdigrätter, soppor till grönsaker och frukt. Placera den frysta maten i behållaren och välj upptinningsläge på displayen.

Pekpanelen gör det lätt att navigera och välja lämplig inställning.

Effekt: AC 220–240V 500W 50/60Hz
Rekommenderad omgivningstemperatur och luftfuktighet: 15–30°C / 30–80 %
Mått: 20,2×14,5×17 cm
Kabellängd: 100 cm
Värmeläge: Ja
Avfrostningsläge: Ja
Uppvärmningsläge för måltid: Ja
Steriliseringsläge: Ja
Enhetens struktur: Transparent lock, flaskkorg, kropp
Vikt: 1024g

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.