• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Done By Deer - Tallrik Peekaboo Elphee

  • 229 kr

Peekaboo det är dags att äta! Elphee kikar ut från sidan av den praktiska silikonplattan redo att göra måltiden till en extra rolig tid på dagen. Med runda


Artikelnummer: 364

Peekaboo det är dags att äta! Elphee kikar ut från sidan av den praktiska silikonplattan redo att göra måltiden till en extra rolig tid på dagen. Med rundade inre kanter är tallriken idealisk för enkel skopa medan små lär sig att mata sig själv.

Den bedårande tallriken är gjord av livsmedelsgodkänd silikon, vilket gör den splittrad och lämplig för användning i mikrovågsugn, ugn, frys och diskmaskin samt har halkskydd.

Den slitstarka silikonplattan är perfekt för att värma upp måltider. Små barn kommer att njuta av att ha den söta elefanten med sig till måltiden - och se upp, Elphees långa snabel kan stjäla en bit. Den praktiska tallriken är i en mjuk grön färg som matchar Peekaboo serviskollektion och kommer i en sött dekorerad presentask.

Jag är gjord av:
100% livsmedelskvalitet silikon.

Jag är så här stor:
Ø 16 cm

Hur man tar hand om mig:

Tål maskindisk upp till 100°C. Säker i mikrovågsugn. Temperatursäker: -40°C till 230°C.