• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Nuk Dinapp - NUK for Nature Silikon

  • 99 kr

NUK for Nature Dinapp är anatomiskt utformad och har ett extra brett och mjukt läppstöd samt flera små dricksöppningar – precis som mammas bröst. NUK for Nature


Artikelnummer: 888

NUK for Nature Dinapp är anatomiskt utformad och har ett extra brett och mjukt läppstöd samt flera små dricksöppningar – precis som mammas bröst. NUK for Nature-serien är tillverkad av naturliga råvaror* och är de första riktigt hållbara silikonprodukterna på marknaden.

NUK for Nature Dinapp är anatomiskt utformad och har ett extra brett och mjukt läppstöd samt flera små dricksöppningar – precis som mammas bröst.
Anti-kolik ventil ger ett naturligt flöde utan att behöva pausa, vilket minimerar risken att barnet sväljer luft när de äter.

NUK for Nature-serien är tillverkad av naturliga råvaror* och är de första riktigt hållbara silikonprodukterna på marknaden.
Naturligtvis är produkterna BPA-fria och uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN-14350. Dessutom är de 100% tillverkade i Tyskland.

Dinapparna finns i tre storlekar:
S – För vatten och ersättning
M – För ersättning
L – För tjockare vätskor

NUK for Nature-serien innehåller även nappar, nappflaskor samt pipmugg.
•    Finns i tre storlekar
•    Hållbart producerat
•    Förpackning i 100% FSC-certifierat papper
•    BPA-fri
•    Tillverkade i Tyskland


* Detta är material som kan spåras tillbaka till naturliga råvaror genom den ISCC PLUS (plast) och RedCert (silikon) certifierade massbalansprocessen.


Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.