• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Label Label - Kaffemaskin

  • 549 kr

Luta dig tillbaka, slappna av och njut av en läcker espresso gjord av din lilla Barista med denna underbara espressomaskin i Label Label house-stil. Espressomas

Artikelnummer: 779

Luta dig tillbaka, slappna av och njut av en läcker espresso gjord av din lilla Barista med denna underbara espressomaskin i Label Label house-stil. Espressomaskinen är gjord av högkvalitativt FSC-certifierat trä och dekorerades med vackra Label Label-färger och symboler med barnvänlig vattenbaserad färg.

Label Label Espressomaskinen ser ut som en del och fungerar som den riktiga varan... Lägg kaffebönorna i portafiltret, ställ in kaffestyrkan, 1 kopp eller 2 koppar... låt oss göra kaffe! Som pricken över i:et kan du skapa ett magiskt skummande mjölklager genom att använda ångröret. Espressomaskinen kommer med 2 koppar med sked, en mjölkkopp och 3 kaffekuddar.

Den här espressomaskinens realistiska utseende och funktion kommer att uppmuntra fantasifull lek och lär sig barn att interagera med andra medan de spelar. Förutom att stimulera sin kreativitet och fantasi kommer barnen också att träna öga-hand-koordination.

Espressomaskinen ser ut som en del i alla rum/kök, men är också ett perfekt komplement till ditt Label Label-kök och tillbehör.

Njut av din kaffestund!
Ålder: 36+ månader


Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.