• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Jollein Footmuff Babyskydd Boucle Biscuit

  • 599 kr

En mini åkpåse är en perfekt lösning för att hålla barnet varmt och säkert i bilden utan alldeles för mycket kläder undertill. Denna gosiga åkpåse är gjord av s


Artikelnummer: 538

En mini åkpåse är en perfekt lösning för att hålla barnet varmt och säkert i bilden utan alldeles för mycket kläder undertill. Denna gosiga åkpåse är gjord av super klappbar Boucle! Du kan enkelt ta i och ur din bebis genom att öppna åkpåsen på sidorna. Med en tryckknapp upptill kan du enkelt skapa en mössa så att ditt barns huvud håller sig varmt i bilstolen eller på promenaden. För att reglera värmen så att det inte blir så varmt kan du öppna dragkedjan på muffen så mycket som möjligt. Kort sagt - En superpraktisk komfortväska för din bebis. Åkpåsen har öppningar baktill för att göra det ännu enklare att fästa säkerhetsbältena. Detta är en universal fotpåse förbabyskydd av kategori 0 bilbarnstol med tre- eller fempunktsbälte. Du kan även använda denna åkpåse i din vagn. Så att din bebis alltid håller sig tillräckligt varm på en promenad. Du kan även fästa fotpåsen på vagnen bak, så att den inte glider ner under färden. Idealisk!


Material

Utsidan är gjord av 100% polyester. 
Insidan är gjord av mjuk Jersey-bomull. 
Fodret är tillverkat av 100% polyesterfiberfyllning.
Storlek Komfortväskan är 52x110 cm.


Tvättråd
Tvättbar upp till 30 grader. 
Följ instruktionerna på tvättetiketten.