• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Kidzroom Skötväska - Pisa Joy

  • 799 kr

Denna Kidzroom skötväska hjälper dig att gå på ett organiserat och stilfullt äventyr med din lilla. Denna Kidzroom skötväska från Joy-kollektionen har två dragk

Artikelnummer: 814

Denna Kidzroom skötväska hjälper dig att gå på ett organiserat och stilfullt äventyr med din lilla. Denna Kidzroom skötväska från Joy-kollektionen har två dragkedjor på båda sidor med magnetisk stängning så att du alltid har överblick över dina tillhörigheter. Väskan har en justerbar axelrem som gör det lätt att bära skötväskan. Separata remmar medföljer väskan. Dessa gör det enkelt att hänga skötväskan på vagnen. Väskan kommer med skötunderlägg och har elastiska fickor på insidan av väskan för blöjor, hydrofila dukar eller extrakläder. På baksidan av väskan finns en dragkedja för småsaker.

Mått (HxBxD i cm) 27,00 x 39,00 x 18,00
Material: 100% polyester
Specifikationer:
1 dragkedja baktill, 1 huvudfack med flera förvarings- och blixtlåsfack- Avtagbar och justerbar axelrem– Lätt att hänga på vagnen- Inklusive skötbädd
Fack: 3
Foder: Ja

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.