• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Medela Amningsflaska - Calma Flaska 250ml

  • 199 kr

Medela Calma Flaska 250 ml är en unik matningslösning. Amning är en av de finaste och mest naturliga upplevelser som en mamma kan dela med sitt barn.Det är en u

Artikelnummer: 599

Medela Calma Flaska 250 ml är en unik matningslösning. Amning är en av de finaste och mest naturliga upplevelser som en mamma kan dela med sitt barn.

Det är en unik tid. Amning är också praktiskt eftersom mjölken alltid finns tillgänglig vid rätt temperatur så fort barnet blir hungrigt. Dessutom främjar amningen hälsan hos både mamman och barnet på flera olika sätt. Naturen har gjort barnen mycket effektiva. De vet instinktivt hur de ska komma åt mammans mjölk genom att förändra sugtekniken vid bröstet under amningen.


STUDIER HAR VISAT ATT BARN ÄTER NATURLIGT I TVÅ FASER

1. I början suger de snabbt och lätt: För att stimulera mjölkutdrivningsreflexen och för att få igång mjölkflödet

2. När bröstet har stimulerats tillräckligt växlar de till en långsammare och djupare sugteknik under själva utdrivningsfasen: För att få så mycket mjölk som möjligt så snabbt som möjligt.


BRÖSTPUMPAR MED 2-FAS TEKNOLOGI EFTERLIKNAR ETT BARNS NATURLIGA SUGBETEENDE

Först används en snabb pumprytm för att stimulera mjölkutdrivningsreflexen och få igång mjölkflöden: Den här fasen kallas stimulering. Sedan används en långsammare pumprytm för att skonsamt och effektivt pumpa ur mjölken: Den här fasen kallas utdrivning.

Genom intensivt och banbrytande arbete har Medela omvandlat barnets intuitiva kunskap till teknisk expertkunskap. Resultatet är 2-fas teknologin, den nya standarden för oöverträffad naturlighet, komfort och effektivitet hos bröstpumpar. Med införandet av 2-fas teknologin tog Medela ett stort steg mot modern bröstpumpteknologi och introducerade den sjukhusklassade bröstpumpen Symphony år 2002.

2-fas teknologi finns nu i fyra olika bröstpumpar för personligt bruk. För att slutföra cirkeln och hjälpa till att ge den utpumpade mjölken till barnet, har Medela med ytterligare forskning utvecklat och utformat Calma. En unik matningslösning där barnet får en lugn matning, kan ta pauser och andas som vid amning och därmed kan upprätthållera sitt inlärda sugbeteende.


FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER:

1 st Calma matningsnapp för utpumpad bröstmjölk
1 st Bröstmjölksflaska som rymmer 250 ml
1 st Flerfunktionslock

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.