• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Philip Avent - Bröstmjökspump

  • 399 kr

Avent Natural Motion är en manuell bröstpump för dig som behöver pumpa både i och utanför hemmet. Bröstpumpen är liten och lätt, vilket gör den enkel att förvar

Artikelnummer: 798

Avent Natural Motion är en manuell bröstpump för dig som behöver pumpa både i och utanför hemmet. Bröstpumpen är liten och lätt, vilket gör den enkel att förvara och transportera, så att du kan pumpa enkelt och diskret även när du inte är hemma.

Om du vill mata med den pumpade mjölken fäster du bara den mjuka nappen på flaskan. Om du vill förvara mjölken för matning senare stänger du flaskan med förslutningslocket.

Den innovativa silikonkanten, inspirerad av barnets sugteknik, stimulerar bröstvårtan så att mjölkflödet startar snabbt. Den mjuka silikonkudden kommer i en storlek, en storlek som passar alla. Vi har alla olika storlekar och former och därför kan silikonkudden varsamt böjas och anpassas till din kropp. Den passar 99,98 % av alla bröstvårtor* (upp till 30 mm), stimulerar enkelt mjölkutsöndring före eller mellan matningar

Avent Natural Motion bröstpump är enkel att rengöra och montera eftersom den består av bara några få delar.