• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Medela - Elektrisk enkelbröstpump Solo

  • 2 199 kr

Solo™, nästa generation och en bättre version av Medelas bröstpumpsserie Swing™, har utvecklats med tanke på ammande mammor som vill ha en bekväm och praktisk l

Artikelnummer: 795

Solo™, nästa generation och en bättre version av Medelas bröstpumpsserie Swing™, har utvecklats med tanke på ammande mammor som vill ha en bekväm och praktisk livsstil utan att behöva kompromissa eller bli mindre effektiva. 

Solo™ använder 2-Phase Expression®-tekniken som efterliknar barnets naturliga sugmönster genom att växla från snabb till långsammare sugrytm.

Solo™ levereras med PersonalFit Flex™ brösttratt som är enkel att justera så att den passar just ditt bröst, vilket ger bekvämare pumpning och upp till 11,8 % mer mjölk3.

Solo™ är mer kompakt än bröstpumpen Swing™ och har ett inbyggt laddningsbart batteri med en anslutningsdel av typen USB-C, vilket sparar tid och gör att du kan använda pumpen vid upp till sex tillfällen utan att behöva ladda den.

Solo™ är en elektrisk enkelbröstpump med ett slutet system som förhindrar att bröstmjölk kommer in i slangen, rinner över och läcker in i pumpmekanismen. Detta bidrar till att den urpumpade mjölken hålls säker och ren men också till att pumpens komponenter skyddas mot skada.

  • Enkel att använda: Intuitivt gränssnitt med fyra knappar och nio förprogrammerade inställningar.  
  • Enkel att sätta ihop och rengöra tack vare få delar.
  • Låg vikt och kompakt design.
  • Förbättrad mobilitet: inbyggt, laddningsbart batteri som räcker till sex urpumpningar efter en uppladdning.
  • Snabbare laddning med USB-C-port jämfört med mikro-USB-port.
  • 2-Phase Expression™-tekniken efterliknar barnets naturliga sugmönster1, 2.
  • PersonalFit Flex® brösttratt för ökad komfort och 11,8 % mer mjölk3, 4.
  • Märkbart tystare jämfört med föregående generation, under 45 dB vid maximal pumpnivå.
  • Slutet system hindrar att bröstmjölk kommer in i slangen.Vad medföljer?

1 st. Solo™ motorenhet
1 st. PersonalFit Flex™ brösttratt 24 mm
1 st. PersonalFit Flex™ anslutningsdel
1 st. 150 ml flaska med lock
1 st. Flaskstativ

1 st. Slang till Solo
1 st. USB-laddningskabel
1 st. USB-strömadapter
1 st. Bruksanvisning till Solo™

Hur rengör man Medela Solo™?
Man rengör Medela Solo™ på samma sätt som Swing Flex™ bröstpump. Solo™ går snabbt och enkelt att sätta ihop och rengöra. Du kan antingen diska delarna (förutom slangen) för hand eller köra dem i diskmaskin.
Mer information om hur man rengör och desinficerar slangen finns i vår bruksanvisning.

Hur steriliserar man en Medela Solo™-pump?
Sterilisering och desinficering är två skilda saker. Sterilisering är en procedur som endast kan utföras på ett särskilt labb och som normalt utförs på sjukhusprodukter. Desinficering kan utföras i hemmet. Det är enkelt att sterilisera Medela Solo™. Följ samma enkla steg som för bröstpumpen Swing Flex™: se till att alla demonterade och diskade delar förutom slangen är täckta med vatten och låt dem koka i minst fem minuter eller använd de mikrovågståliga Medela Quick Clean™-påsarna. Mer information om hur man rengör och desinficerar slangen finns i vår bruksanvisning

Hur använder man Medela Solo™?
Solo™, nästa generation av den elektriska bröstpumpen Medela Swing Flex™, är utformad för att vara enkel att använda tack vare intuitiva reglage. Denna användarvänliga pump har bara fyra knappar och huvudfunktionerna visas i form av enkla ikoner. Den har nio förprogrammerade inställningar, vilket gör det enkelt att välja Maximum Comfort Vacuum™-nivå – den maximala vakuumnivå som är bekvämast för dig. Ta reda på mer om hur du använder bröstpumpen och dess funktioner i vår bruksanvisning

Varför har Medela Solo™-pumpen fått sämre sugkraft?
Det kan finnas flera anledningar till att en bröstpump får sämre sugkraft. Det finns några åtgärder du bör vidta för att kontrollera din Solo™-bröstpump. Läs mer om detta i avsnittet Felsökning i vår bruksanvisning.

Kan jag göra om min enkelbröstpump till en dubbelbröstpump?
Solo™ är en elektrisk enkelbröstpump. Det innebär att motorn inte är lämpad för att generera den vakuumnivå som krävs för att driva ut mjölk från båda brösten samtidigt. Om du pumpar ur mjölk regelbundet och är intresserad av en elektrisk dubbelbröstpump kan Medelas nya Swing Maxi™ vara ett bra val för dig. Dubbelpumpning sparar inte bara tid eftersom pumpningen går dubbelt så snabbt – det ger också upp till 18 % mer mjölk4.