• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Medela Harmony Manuell Bröstpump

  • 499 kr

Harmony™ är en manuell handbröstpump som är lätt att bära med sig och är perfekt för mammor som pumpar ibland.Kort om bröstpumpenKompakt, lätt och bärbar: ta me

Artikelnummer: 587

Harmony™ är en manuell handbröstpump som är lätt att bära med sig och är perfekt för mammor som pumpar ibland.

Kort om bröstpumpen

  • Kompakt, lätt och bärbar: ta med Harmony™ vart du än går.
  • Diskret och tyst: pumpa tryggt, när som helst och var som helst.
  • PersonalFit Flex™ brösttratt: för ökad komfort och mer mjölk.1
  • 2-Phase Expression®-teknik: det unika handtaget hjälper dig att efterlikna ditt barns naturliga sugrytm.2, 3
  • Enkel att använda: intuitiv och ergonomisk design.
  • Lätt att rengöra: enkel montering och demontering och även rengöring och desinficering av Harmony™ är en barnlek.


Kompakt, lätt och bärbar
Manuella pumpar som Harmony™ är perfekta som en backup till din elektriska pump eller för tillfällig användning om du normalt ammar ditt barn. Tillräckligt liten för att få plats i din handväska och varken batterier eller sladd behövs. Mammor älskar sina on-the-go handpumpar.

PersonalFit Flex brösttratt
Med en 105-graders öppningsvinkel, mjuk kant och oval form för bättre passform skapar PersonalFit Flex™-tratten mindre tryck på dina mjölkgångar än vad traditionella brösttrattar gör, vilket resulterar i en mer effektiv och bekväm pumpning. Mer komfort för dig, mer mjölk till ditt barn - kliniskt bevisat.1

Ergonomiskt handtag
Detta intuitiva handtag med 2-Phase Expression®-teknik gör att du kan härma ditt barns sugrytm2, 3, vilket gör Harmony™ till en av de bästa manuella pumparna att välja mellan. För att dra full nytta av handtagets funktionalitet, använd först den kortare delen av handtaget i snabb takt för att stimulera mjölkflödet. När mjölken börjar flöda byter du till den långa sidan av handtaget för att driva ut din mjölk.

Perfekt när du är på språng och för tillfällig användning
Harmony™ är en av de bästa manuella pumparna tack vare 2-Phase Expression®-tekniken och PersonalFit Flex™-brösttratten. Handbröstpumpar är enkla att använda och lätta att ta med var som helst, handbröstpumpar är perfekta för att pumpa tillfälligt on-the-go. För mammor som pumpar oftare kan en elektrisk dubbelpump som Swing Maxi Flex™ eller Freestyle Flex™ vara ett bättre val.

Testvinnare - Harmony "Bäst i test Guiden" 2023


Vi är stolta över att Medela Harmony blev utnämnd till "Bäst i test" av Bäst i test Guiden 2023 i kategorin manuella bröstpumpar.

“Jättenöjd med denna pump! Har testat en handpump från annat märke tidigare som ej fungerade bra och var därför tveksam inför denna. Men efter att ha använt denna på en resa, som min elektriska inte kunde följa med på, kommer denna bli min nya smidiga följeslagare.”