• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Medela Rengöringspåsar 5-pack

 • 159 kr

Medelas rengöringspåsar för mikrovågsugn är ett praktiskt sätt att sterilisera din pumpningsutrustning och dina amningstillbehör snabbt och säkert.Säker och til

Artikelnummer: 594

Medelas rengöringspåsar för mikrovågsugn är ett praktiskt sätt att sterilisera din pumpningsutrustning och dina amningstillbehör snabbt och säkert.

 • Säker och tillförlitlig behandling
 • Eliminerar 99,9 % av de vanligaste bakterierna och bacillerna
 • Snabb och enkel lösning: tar bara några minuter, och kan användas direkt
 • Återanvändbar: varje påse kan användas 20 gånger
 • Små och enkla att förvara
 • Fria från BPA

Håll dina bröstpumpsdelar rena och hygieniska  

När det gäller sterilisering av ditt barns amningsutrustning och amningstillbehör vill du inte ta några onödiga risker. Quick Clean™ rengöringspåsar för mikrovågsugn är en snabb lösning för sterilisering av bröstpumpsdelar och tillbehör, flaskor, nappar och koppar. De kan användas praktiskt taget överallt – du behöver bara en mikrovågsugn och rent vatten.

Hur fungerar Quick Clean™ rengöringspåsar för mikrovågsugn?

Medelas rengöringspåsar för mikrovågsugn använder ånga för att döda baciller och vanliga bakterier snabbt och enkelt, på ett liknande sätt som en ångsterilisator eller flasksterilisator använder ånga för att desinficera bröstpumpsdelar och andra tillbehör. Precis som vid alla steriliseringsmetoder krävs det lite förberedelse – skölj föremålen som ska steriliseras med kallt, rent vatten och rengör sedan med varmt vatten med tvål och skölj därefter igen. Häll lite vatten i påsen, lägg i delarna och förslut påsen. Placera påsen i mikrovågsugnen och värm upp enligt anvisningarna i bruksanvisningen (minst tre minuter). När detta är klart, häll försiktigt ut vattnet, ta ut delarna ur påsen och torka med en ren trasa: fullständiga instruktioner finns på produktförpackningen.

Utrymmesbesparande steriliseringslösning

Glöm otympliga ångsterilisatorer och stora kastruller med kokande vatten när du vill sterilisera din utrustning, Quick Clean™ rengöringspåsar för mikrovågsugn kan vikas för enkel och utrymmesbesparande förvaring. Även om Quick Clean™ rengöringspåsar för mikrovågsugn är små så rymmer de häpnadsväckande mycket, en påse rymmer till exempel:

 • en brösttratt-/anslutnings-/ventilmembranenhet, och en flaska med lock eller napp
 • två brösttratts-/anslutnings-/ventilmembranenheter
 • två bröstmjölksflaskor på 150 ml och lock/nappar
 • två bröstmjölksflaskor på 250 ml och lock/nappar

Är Medela ångrengöringspåsar återanvändningsbara?

Ja, varje Quick Clean™ rengöringspåse för mikrovågsugn kan användas upp till 20 gånger, vilket innebär att de är både ekonomiska och praktiska. Det finns även ett praktiskt fält med numrerade rutor på framsidan av varje påse så att du kan hålla reda på hur många gånger du har använt den – en smart idé för upptagna småbarnsföräldrar.