• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Neno Uno Elektrisk Bröstpump

  • 599 kr

Neno Uno är en batteridriven, handhållen bröstpump som passar för tillfälligt bruk, för de som ammar och för de som pumpar dagligen. Pumpen är ställbar i två lä

Denna produkt skickas inte. Kontakta butiken för lagersaldo.

Artikelnummer: 600

Neno Uno är en batteridriven, handhållen bröstpump som passar för tillfälligt bruk, för de som ammar och för de som pumpar dagligen. Pumpen är ställbar i två lägen, och är framtagen för att efterlikna ditt barns naturliga sugmönster. I det första läget stimulerar pumpen igång flödet med snabba, intensiva rörelser. I det andra läget övergår den till långa, djupa pumprörelser. Intensiteten kan i båda lägen anpassas individuellt med 15 olika nivåer. Pumpen har ett inbyggt batteri vilket gör att den kan användas var som helst och i alla situationer. Den är liten och smidig vilket gör den perfekt att ha med när du är på resande fot, på jobbet eller är ute på språng. Batteriet laddas snabbt och enkelt med medföljande USB-C-kabel. Fulladdat batteri räcker i upp till 120 minuter. Det medföljande delarna är tillverkade i högkvalitativa och BPA-fria material. Pumpen har en lättöverskådlig touchpanel och brösttratten har en diskret, genomskinlig dekor.

Bröstmjölken kan antingen ges direkt ur den medföljande flaskan med napp eller förvaras kyld för bruk vid senare tillfälle. Den mjuka brösttratten är tillverkad i silikon som är snäll mot huden och greppar bra vilket ger en naturlig och bekväm känsla. Den ger dessutom en minskad tryckkänsla och hjälper till att förbättra flödet.

Neno Uno är enkel att rengöra och sterilisera med kokande vatten eller ångrengöring.

Levereras med en flaska med dinapp samt brösttratt. Flaskan är stöt- och värmetålig.

  • Bröstpump med två lägen för att efterlikna barns naturliga sugmönster

  • Brösttratt i silikon

  • Inbyggt batteri som laddas med USB-C