• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Rätt Start - Skål Lotta på Bråkmakargatan

  • 89 kr

Flat tallrik med motiv från Lotta på Bråkmakargatan. Sidorna är något skålade för att underlätta för små barn att äta själva. Fatet har en uppsamlings-kant för

Artikelnummer: 650

Flat tallrik med motiv från Lotta på Bråkmakargatan. Sidorna är något skålade för att underlätta för små barn att äta själva. Fatet har en uppsamlings-kant för minskat spill. Tål att diskas i maskin men inte mikrovågsugn. Melamin är en hårdplast som kan spricka vid fall och slag, vid första tecken på sprickor byt ut produkten. Produkten är tillverkad i en mycket fin fabrik som är certifierad av BSCI för goda och säkra arbetsförhållanden. Fabriken är certifierad enligt kvalitetsledningssystemet ISO 9001 för att säkerställa god hantering av produkter som skall användas med mat.
Astrid Lindgren är en oerhört älskad svensk författare. Hennes barnböcker har sålt i 165 miljoner exemplar och de har översatts till 107 språk! I många av hennes berättelser har Ilon Wikland varit illustratör och vi på Rätt Start har glädjen att få använda hennes verk på våra produkter.

Skötselråd: Diskmaskin, 50 grader i övre hyllan
Material: Melamin
Mått: 1.9 x 21.6
Ålder: +48 månader