• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Done By Deer - Skål Peekaboo Raffi

  • 159 kr

Peekaboo det är dags att äta! Raffi kikar fram från den söta och praktiska silikonskålen redo att göra måltiden till en extra rolig tid på dagen. Med en stor hö


Artikelnummer: 363

Peekaboo det är dags att äta! Raffi kikar fram från den söta och praktiska silikonskålen redo att göra måltiden till en extra rolig tid på dagen. Med en stor höjd och rundade invändiga kanter är skålen idealisk för enkel ösning när man lär sig att självmata.

Den bedårande skålen är gjord av livsmedelsgodkänd silikon, vilket gör den splitterfri och lämplig för användning i mikrovågsugn, ugn, frys och diskmaskin samt har halkskydd. Den slitstarka silikonskålen är perfekt för att värma upp babymåltider.

Små barn kommer att njuta av att ha den söta giraffen med sig till måltiden - och se upp, långa halsar är perfekta för att stjäla en bit. Den praktiska skålen är ett mjukt pulver som matchar Peekaboo serviskollektion och kommer i en sött dekorerad presentförpackning.


Jag är gjord av:
100% livsmedelskvalitet silikon.

Jag är så här stor:
Ø 11,5 x H 4 cm
275 ml.

Hur man tar hand om mig:

Tål maskindisk upp till 100°C. Säker i mikrovågsugn. Temperatursäker: -40°C till 230°C.