• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Emmaljunga Sento Ergo

  • 11 995 kr

Lättare och smidigare med en fantastisk fjädring. SENTO är Emmaljungas senaste nyhet. Upplev skillnaden med den nya fyrhjulsfjädringen som har justerbar bakfjäd


Artikelnummer: 381

Lättare och smidigare med en fantastisk fjädring. SENTO är Emmaljungas senaste nyhet. Upplev skillnaden med den nya fyrhjulsfjädringen som har justerbar bakfjädring, vilket gör att ditt barn kan vila lugnt även på grus- och skogsvägar.

Det lätta chassit är tillverkat av HYDRO REDUXA®-aluminium med låg koldioxidpåverkan och kan fällas ihop till ett kompakt paket på bara några sekunder. Under de första sex månaderna (upp till 9 kg) kan du använda den rymliga liggdelen med bärhandtag. Sedan kan du enkelt byta till ERGO-sittdelen (upp till 22 kg / 4 år). ERGO-sittdelen är oerhört rymlig, med en sitslängd på hela 110 cm och rygglängd på 55 cm - så att ditt barn har gott om plats. SENTO ERGO tillverkas med miljövänligare material och håller en hög svensk kvalitet.

Vagnen har PROTEX™-tyger som inte bara är smuts- och vattenavvisande, utan de hjälper även mot sol, vind och kyla. Tygerna har en UPF (ultraviolett skyddsfaktor) på 50+, vilket innebär att ditt barn har ett högt UV-skydd under soliga dagar.

Mer information/fakta om vagnen hittar du på Emmaljungas hemsida. Välkomna till butiken för att provköra, beställa/köpa vagnen. Denna produkt går inte att beställa via vår hemsida och skickas inte. Om du vill beställa vagnen online med oss som servicepartner, besök Emmaljungas hemsida. Kontakta oss i butiken för lagersaldo.