• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Emmaljunga Sento Flat

  • 11 995 kr

Fullt liggläge med underbar fjädring. SENTO är Emmaljungas senaste nyhet och mest innovativa barnvagn någonsin. Upplev skillnaden med den avancerade fyrhjulsfjä


Artikelnummer: 382

Fullt liggläge med underbar fjädring. SENTO är Emmaljungas senaste nyhet och mest innovativa barnvagn någonsin. Upplev skillnaden med den avancerade fyrhjulsfjädringen, med justerbar bakfjädring, som ger ditt barn lugn och ro även på ojämna grus- och skogsvägar.

Lättviktschassit är tillverkat med HYDRO REDUXA® low-carbon aluminium och fälls ihop till ett kompakt paket på sekunder. Under de första 6 månaderna (upp till 9 kg) kan du använda den rymliga liggdelen med bärhandtag. Sedan är det bara att enkelt byta till FLAT-sittdelen (upp till 22 kg / 4 år). Med FLAT-sittdelen får du en otroligt rymlig sittdel med fullt liggläge, vilket ger ditt barn gott om plats. SENTO FLAT tillverkas med miljövänligare material och håller en hög svensk kvalitet.

Vagnen har PROTEX™-tyger som inte bara är smuts- och vattenavvisande, utan de hjälper även mot sol, vind och kyla. Tygerna har en UPF (ultraviolett skyddsfaktor) på 50+, vilket innebär att ditt barn har ett högt UV-skydd under soliga dagar.

Mer information/fakta om vagnen hittar du på Emmaljungas hemsida. Välkomna till butiken för att provköra, beställa/köpa vagnen. Denna produkt går inte att beställa via vår hemsida och skickas inte. Om du vill beställa vagnen online med oss som servicepartner, besök Emmaljungas hemsida. Kontakta oss i butiken för lagersaldo.