• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Kidzroom Skötväska - Venice Colored Stars

  • 799 kr

Med denna skötväska i läder från Kidzroom kan alla föräldrar elegant ta med sig sitt barn på språng. Den svarta skötväskan från In Your Dreams-kollektionen är s

Artikelnummer: 815

Med denna skötväska i läder från Kidzroom kan alla föräldrar elegant ta med sig sitt barn på språng. Den svarta skötväskan från In Your Dreams-kollektionen är snygg och praktisk med ett rymligt huvudfack och olika fickor. Skötväskan är gjord av vattenavvisande PU-läder så du kan ta den med dig överallt. Den är lätt att bära i handtagen och kommer med en justerbar och avtagbar axelrem. Skötväskan är lätt att hänga på vagnen med hjälp av de medföljande öglorna. På framsidan av väskan hittar du en stor framficka för saker du enkelt vill kunna ta tag i. I det stora facket hittar du flera fickor med resårband där du enkelt kan sätta en mugg. Fortfarande små saker du vill lägga undan? Du kan! På baksidan av väskan finns en dragkedja för saker du inte vill tappa bort. Skötväskan kommer med en matchande skötunderlägg så att du kan byta bebis var som helst, när som helst. Skötväskan har öglor för enkel upphängning på vagnen.

Mått (HxBxD i cm) 35,00 x 53,00 x 19,00
Material: 100% polyester
Specifikationer:
- Material: läderlook
- 1 huvudfack med flera fickor och dragkedjor
- 2 rymliga framfickor
- Matchande skötunderlägg ingår
- 2 öglor för enkel upphängning på vagnen

Fack: 3
Foder: Ja

Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.