• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Skip Hop - Envi Luxe Ryggsäck

  • 749 kr

Ta miljövänlig stil till nästa nivå med Envi Luxe Backpack skötväska. Det återvunna materialet har ett lätt men ändå robust exteriörtyg tillverkat av återvunna

Artikelnummer: 823

Ta miljövänlig stil till nästa nivå med Envi Luxe Backpack skötväska. Det återvunna materialet har ett lätt men ändå robust exteriörtyg tillverkat av återvunna PET-flaskor och hjälper till att skydda vår planet genom att minska avfallet. Denna strömlinjeformade miljövänliga skötväska är en viktig plats att gå överallt för jordmedvetna föräldrar och är laddad med 10 fickor, inklusive ett lättåtkomligt fack för våtservetter med magnetisk stängning. En bred öppning och rymlig interiör gör det enkelt att packa och organisera alla nödvändigheter för babyn (och dig).


Funktioner:100 % av exteriört tyg tillverkat av 5 återvunna PET-flaskor
Lättåtkomlig bred öppning10 fickor inkluderar 2 isolerade flaskficko
rLättåtkomlig våtservettficka (passar de flesta mjuka våtservetter)
Justerbara ryggsäcksband och dubbla grepphandtagInkluderar avtorkningsskötsel & barnvagnsremmarLivet bortom baby: passar en bärbar dator
Storlek (tum): 13L x 7W x 14,75H; (cm): 33L x 17,78B x 37,46H
Tyg och skötsel: Exteriör: Återvunna PET-flaskor; foder: polyester; trim: polyuretan
Rengör fläcken med en fuktig trasa


Kontakta butiken för aktuellt lagersaldo. Vi skickar gärna produkten till dig mot portokostnad om du inte har möjlighet att komma till butik.