• Babyproffsen Halmstad, en personlig barn & babybutik med ett brett produktutbud. Vi vill vara ditt självklara val när du söker produkter till barn & baby.
Hämtas i butik

Medela Safe & Dry Amninginlägg Ultra Thin

  • 89 kr

Medela Ultra thin amningsinlägg för engångsbruk är utformade för dig som har lätt till måttligt mjölkläckage, och utgör ett diskret sätt att hålla dig skyddad o

Artikelnummer: 588

Medela Ultra thin amningsinlägg för engångsbruk är utformade för dig som har lätt till måttligt mjölkläckage, och utgör ett diskret sätt att hålla dig skyddad och trygg.

  • Innovativ oval form som är optimerad för att anpassa sig till dina bröst på ett diskret sätt
  • Absorberande polymerkärna som innesluter fukt
  • Fem absorberande lager med en total tjocklek på mindre än 2 mm
  • Mjukt, hypoallergent foder som håller dig bekväm och torr
  • Flexibelt läckageskydd som förhindrar att mjölken läcker ut vid sidorna

Så här hanterar du mjölkläckage

Frekvent amning eller bröstpumpning bör bidra till att lindra överfulla bröst och på så vis även mjölkläckage.1 Dessutom kan du använda amningsinlägg (även kallade bröstinlägg eller inlägg för mammor) för att suga upp eventuell överflödig mjölk. Om du endast har lätt till måttligt läckage, eller bröst som läcker under graviditeten, kanske du inte vill ha eller ens behöver större och tjockare inlägg som är utformade för att hantera kraftigt mjölkflöde – och det är här som Ultra thin amningsinlägg för engångsbruk kan vara till hjälp.

Diskret passform under dina kläder

Bröstmjölk som läcker brukar rinna nedåt, det är därför som Medelas Ultra
thin amningsinlägg för engångsbruk har en innovativ oval form som täcker
mer av området under bröstvårtan. Denna form följer även din naturliga
bröstform och sitter säkert på plats tack vare självhäftande remsor som
fäster vid din BH. Detta i kombination med en tunn silhuett innebär att du inte
behöver oroa dig över att amningsinläggen ska synas innanför dina kläder.

Ultratunna men absorberande

Fastän Medela Safe & Dry™ Ultra thin amningsinlägg för engångsbruk är
mindre än 2 mm tjocka påverkar det inte deras prestanda. De består av fem skyddande lager och en absorberande kärna som håller fukten borta från ytan så att huden och kläderna förblir torra. Det extra läckageskyddet vid sidorna innebär att mjölken blir kvar i amningsinlägget tills du är redo att kassera det.

Känn dig trygg och bekväm

Medelas Ultra thin amningsinlägg för engångsbruk är tillverkade av mjukt non-woven material med vaxkakepräglat mönster – liknande det som används till barnblöjor – och känns bekväma mot känslig hud. De är faktiskt så bekväma att du kanske till och med glömmer bort att du bär dem, så kom ihåg att byta ut dem regelbundet! Amningsinläggen är enskilt förpackade, klara att placeras i din väska och användas var du än befinner dig.

En lösning för varje nivå

Ultra thin amningsinlägg för engångsbruk är bara en del av Medelas Safe & Dry™-sortiment – ett tillförlitligt urval av hygieniska och diskreta produkter för hantering av de olika nivåerna av läckage som du kan uppleva under din amningsresa.